Måla och tapetsera i Stockholm

Är du sugen på att måla om eller möjligtvis tapetsera finns det stora valmöjligheter som kan få ditt hem och inredning att vakna till liv. I och med ett stort utbud av olika färger och mönster kan det vara utmanande att hitta en bra kombination. Med hjälp av måleri Stockholm kan du enkelt få råd och tips kring val och utförande.

Så väljer du rätt

När du ska välja väggfärg eller tapet finns det olika faktorer du bör ta hänsyn till. Hur mycket ljusinsläpp rummet kan påverka färgvalet. Mörkare färger tenderar att förminska utrymmen men kan ändå ge en varm och skön känsla med mycket karaktär. Ljusare färger kan göra att rummet ser större ut och även ge ett mer rymligt och öppet intryck. Hemmets planlösning har därför en stor inverkan på dina val och kreativa möjligheter.

Tapetsera Stockholm

Apropå kreativitet är tapeter ett utmärkt verktyg att uttrycka en lekfull sida av inredningen. Starka och stora mönster är en trend som kan ha ett stort inflytande på din inredning och ger dig en chans att uttrycka din personlighet i heminredningen med en målare lidingö.

Har du ett större utrymme kan du välja stora geometriska mönster. Är det ett mindre rum du vill tapetsera såsom sovrum kan det vara bättre att välja ett diskret mönster för att uppnå en lugn och härlig känsla.

Måleri Stockholm erbjuder professionell rådgivning och ett utförande av hög kvalitet. Ta hjälp och tapetsera ort i hela Stockholmsområdet.

Måleri Stockholm

När du väljer färg och nyans bör du tänka på vilken känsla du vill förmedla i olika rum eller när du ska måla tak. I sovrummet prefererar de flesta en rofylld och neutral känsla utan starka kontraster medan du i vardagsrummet kanske vill släppa loss lite personlighet. Andra rum kan öppna upp för inspiration och kreativitet och du kan även kombinera färg och tapeter på ett intressant sätt.

Med hjälp av målare Stockholm kan du förlita dig på experter som kan vägleda dig till ett optimalt resultat.